Blog

Wij begrijpen dat je als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.

Inhuren van zzp'ers: Tips en Valkuilen voor Ondernemers

Voor ondernemers zijn zzp'ers van groot belang, omdat ze flexibiliteit en gespecialiseerde expertise bieden in deze moderne zakenwereld. Als ondernemer is het vermogen om op de juiste manier zzp'ers in te huren en effectief met hen samen te werken van onschatbare waarde. In deze blog duiken we dieper in op de kunst van het inhuren van zzp'ers.

Waarmee krijg ik als werkgever te maken als een werknemer ziek wordt?

Een van de uitdagingen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen, is hoe u als werkgever omgaat met situaties waarin een werknemer ziek wordt. Dit brengt verschillende juridische, financiële en operationele aspecten met zich mee waar u als werkgever op moet anticiperen. In deze blog gaan we dieper in op de specifieke vraagstukken die zich voordoen wanneer een werknemer ziek wordt en bieden we waardevolle inzichten om u voor te bereiden op deze situaties.

Overstappen financiële software in 12 stappen

Het overstappen naar nieuwe boekhoudsoftware kan een spannende en belangrijke stap zijn voor ieder bedrijf. Of u nu een boekhouder of een ondernemer bent, het is essentieel om ervoor te zorgen dat het overstapproces soepel verloopt en dat er geen belangrijke gegevens verloren gaan.

Wel of geen boekhouder inhuren? Ontdek de voordelen voor uw onderneming

Veel startende ondernemers gaan ervan uit dat ze alle boekhouding makkelijk zelf kunnen bijhouden. Echter, een boekhouder inschakelen zorgt voor meer voordelen dan u vooraf misschien had verwacht! Lees verder om erachter te komen wat de voordelen zijn van het inhuren van een boekhouder voor uw onderneming.

Top 5 beste planningstools voor accountants: efficiënte tijdsregistratie

Als accountant zijn het hebben van voldoende capaciteit en een goede planning twee van de grootste uitdagingen. Vaak vinden er nog last minute wijzigingen plaats en wordt de agenda zo vol mogelijk gepland. Om het hoofd boven water te kunnen houden is het belangrijk om gebruik te maken van efficiënte planningstools voor accounting. We bespreken in deze blog de vijf beste planningstools in accounting, lees snel verder en ontdek welke tool voor uw kantoor geschikt is.

Wanbetalers aanpakken als zzp'er: Klant betaald niet

Als zzp'er heeft u vast wel eens te maken gehad met wanbetalers. Een klant of opdrachtgever betaalt uw facturen maar niet. Dit is niet alleen frustrerend, maar kan ook grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf. Het is daarom noodzakelijk om actie te ondernemen en wanbetalers aan te pakken, zodat u krijgt waar u recht op heeft en uw bedrijf gezond blijft.