Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.Administratiekantoor verkopen: hier moet u op letten

Wilt u weten of er kopers zijn die interesse hebben om uw administratiekantoor over te nemen? Lees hier wat er zoal komt kijken bij de verkoop van een administratiekantoor.
Accountantsverklaring NOW regeling

U maakt gebruik van de NOW-regeling en heeft mogelijk een accountantsverklaring nodig? Doe de check en ontdek of u verplicht bent deze op te laten stellen door een accountant.
English speaking accountants and bookkeepers in the Netherlands

Do you need help finding a registered accountant in the Netherlands for bookkeeping and/or preparing financial reports? Find out how foreign businesses, individuals or expats can find the perfect English-speaking accountant or bookkeeper that fits their needs.
Wat kost een boekhouder?

Wat kost een boekhouder voor zzp, eenmanszaak, een BV, maatschap of freelance-ondernemer in 2021? Wij zetten het voor u op een rijtje, lees het hier.
De administratie voor uw webshop inrichten. Hoe pakt u dat aan?

Wat komt er administratief allemaal kijken bij het voeren van een webshop? En welke verplichtingen heeft u als e-commerce ondernemer? U leest het hier!
Een eigen administratiekantoor beginnen tijdens de crisis: wat moet u allemaal doen?

Bent u van plan om een eigen administratiekantoor of eenmanszaak te starten tijdens de crisis? Lees hier wat er allemaal bij komt kijken.