Wij zijn Boekhouders.nl, aangenaam! 👋

Boekhouders.nl bestaat uit een zeer gemotiveerd team dat zzp’ers, eenmanszaken en vennootschappen helpt om op een succesvolle en efficiënte manier te ondernemen. We zijn een volledig onafhankelijke onderneming.

Wij vinden het belangrijk dat u vanaf iedere locatie snel wordt geholpen. Dankzij ons grote landelijke netwerk van erkende boekhouders is er altijd wel een geschikte boekhouder voor u in de buurt. De boekhouders in ons landelijke online platform ontlasten u van complexe ondernemerszaken en tijdrovende administratie. Hierdoor kunt u zorgeloos ondernemen en zich focussen op de kracht van uw onderneming. En het mooiste? Onze service is geheel vrijblijvend!

Onze werkwijze

Nadat u uw offerte-aanvraag heeft geplaatst via het formulier, ontvangt u binnen 48 uur drie passende offertes van boekhouders bij u in de buurt. Door deze offertes met elkaar te vergelijken kunt u het best tot een keuze komen welke boekhouder bij uw onderneming past.

Voor wie is Boekhouders.nl geschikt?

Iedere (startende) ondernemer die boekhouding wilt uitbesteden is bij Boekhouders.nl aan het juiste adres. Onze boekhouders zijn gespecialiseerd in de boekhouding voor zzp, mkb en bv waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit.

➡️Vraag 3 gratis offertes aan
 

Contactgegevens:
📧 info@boekhouders.nl
📞 +31 (0)432003092