Wij zijn Boekhouders.nl, aangenaam! 👋

Boekhouders.nl bestaat uit een zeer gemotiveerd team dat zzp’ers, eenmanszaken en vennootschappen helpt om op een succesvolle en efficiënte manier te ondernemen. We zijn een volledig onafhankelijke onderneming.

We vinden het belangrijk dat u vanaf iedere locatie snel wordt geholpen. Dankzij ons grote landelijke netwerk van erkende boekhouders is er altijd wel een geschikte boekhouder voor u in de buurt. De boekhouders in ons landelijke online platform ontlasten u van complexe ondernemerszaken en tijdrovende administratie. Hierdoor kunt u zorgeloos ondernemen en zich focussen op de kracht van uw onderneming. 

En het mooiste? Onze service is geheel vrijblijvend voor u als ondernemer!

over boekhouders.nl

Onze werkwijze

Nadat u uw offerteaanvraag heeft geplaatst via het formulier, ontvangt u binnen 48 uur passende offertes van boekhouders bij u in de buurt. We leveren maximaal drie offertes aan, de hoeveelheid hangt onder andere af van uw wensen en behoeften. Door deze offertes met elkaar te vergelijken kunt u het best tot een keuze komen welke boekhouder bij uw onderneming past.

  1. Start uw aanvraag hier.
  2. We nemen telefonisch contact op om uw aanvraag kort te bespreken.
  3. Ontvang offertes van verschillende boekhouders bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen over Boekhouders.nl

Voor wie is Boekhouders.nl geschikt?

Iedere (startende) ondernemer die boekhouding wilt uitbesteden is bij Boekhouders.nl aan het juiste adres. Onze boekhouders zijn gespecialiseerd in de boekhouding voor zzp, mkb en bv waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit.

Waarom kiezen voor Boekhouders.nl?

Bij Boekhouders.nl werken we alleen samen met gekwalificeerde boekhouders en accountants. Zo bent u gegarandeerd van expertise en kwaliteit. Bovendien nemen wij uw zoektocht naar een financieel specialist uit handen en koppelen we u aan de best passende boekhouder in ons netwerk. Deze zoektocht gaat zorgvuldig en wordt gebaseerd op uw wensen en behoeften (in welke kilometerstraal mag er worden gezocht, moet de boekhouder affiniteit hebben met een bepaalde branche, moet de boekhouder kennis hebben van een bepaald boekhoudprogramma, enzovoorts.). 

Wat heeft Boekhouders.nl van mij nodig voor btw-aangiftes?

Nadat u een aanvraag heeft ingediend op onze website nemen we telefonisch contact met u op om de aanvraag te bespreken. Hierin zullen we om een aantal gegevens vragen, zoals uw KvK-nummer, uw werkzaamheden en eventueel de omzet. Met deze gegevens kunnen we uw aanvraag zo compleet mogelijk maken en de beste match uit ons netwerk selecteren.

Hoe kan ik contact opnemen met Boekhouders.nl?

Wij zijn op werkdagen (maandag - vrijdag) van 9:00 tot 17:00 bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail.
E-mail: info@boekhouders.nl
Tel. nummer: +31 (0)432003092 

Hoe kunnen offertes van boekhouders gratis zijn?

Onze service is geheel gratis voor ondernemers die op zoek zijn naar een boekhouder of accountant. Wij werken landelijk samen met meer dan 800 kantoren. De kantoren betalen zelf een kleine fee om contact op te mogen nemen met u als potentiële klant. Bij Boekhouders.nl nemen wij de zoektocht naar een financieel specialist voor u uit handen, wij zijn zelf niet de boekhouder of accountant. Wij kunnen u matchen aan een geschikte boekhouder die voldoet aan uw wensen, zodat u zelf niet hoeft te zoeken en deze kostbare tijd bespaart. Als een boekhouder geïnteresseerd is in uw aanvraag en contact met u opneemt, overleggen jullie samen over de prijs en andere zaken, wij stappen er dan tussenuit.

Ik ben een boekhouder

Bent u zelf een boekhouder of accountant en wilt u zich aansluiten bij ons landelijke netwerk? Wij krijgen dagelijks tientallen aanvragen van ondernemers in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en krijg een vrijblijvende rondleiding door ons partnerportaal.

Contactgegevens:
📧 info@boekhouders.nl
📞 +31 (0)432003092

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.