Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.

De meerwaarde van een branche-specifieke boekhouder voor ondernemers

Waarom is het zo belangrijk om een boekhouder te hebben die bekend is met de specifieke ins en outs van uw bedrijfstak? Kom erachter in deze blog wat de voordelen van een branche-gerichte boekhouder zijn.

Mkb-controleverklaringen worden vereenvoudigd

In dit artikel bespreken we de recente veranderingen in de criteria voor controleverklaringen en hoe dit gunstig is voor mkb-ondernemers. We zullen uitleggen wat deze veranderingen betekenen voor uw bedrijf.

Personeel werven in 2024: effectieve tips voor uw onderneming

De arbeidsmarkt van vandaag de dag is een dynamische en competitieve omgeving. Het vinden en aantrekken van hoogwaardig personeel kan een ware uitdaging zijn, vooral met de voortdurende veranderingen, zoals de opkomst van remote werk en de nasleep van de COVID-pandemie. In deze blog gaan we dieper in op hoe u in deze tijd nog steeds hoogwaardig personeel kunt aantrekken en behouden.

De top 10 steden om accountant te worden: hoogste salarissen

Waar moet u beginnen als accountant? Veel afgestudeerden denken misschien dat ze moeten nadenken over het soort bedrijf waar ze willen werken, maar het kan ook zinvol zijn om na te denken over de stad waar u wilt werken, omdat dat een wezenlijk verschil kan maken voor het aantal beschikbare vacatures en de aangeboden salarissen. Met een groeiende vraag naar accountants en auditors, gezien het afnemende aantal afgestudeerden in dit vakgebied, hebben we hieronder enkele steden opgesomd waar u als accountant aan de slag kunt gaan en waar de lonen het hoogst zijn.

Top 10 Apps voor Accountants: onmisbare software voor uw kantoor

Als we in de PlayStore of Appstore ‘Accountant’ intypen krijgen we ontzettend veel opties. Voor accountants zijn er veel handige apps beschikbaar, maar het is belangrijk om te weten welke echt de moeite waard zijn. In deze blog gaan we daarom dieper in op de top 10 apps voor boekhoud- en accountantskantoren.

Factuur of bon kwijt: wat doe ik met mijn boekhouding?

De cijfers, facturen en bonnen vormen de basis voor weloverwogen beslissingen en strategische planning. Echter, wat doet u als u te maken krijgt met het vervelende scenario waarin u een factuur of bon kwijtraakt? In deze blog gaan we dieper in op dit vraagstuk en geven we waardevolle inzichten over hoe u uw boekhouding effectief kunt beheren, zelfs wanneer documenten zoekraken.