Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.Boekhouding bij een webshop: voorkom deze veelgemaakte fouten

Het bijhouden van de boekhouding is niet het favoriete klusje van een webshopondernemer, maar toch moet dit gebeuren. Bij webshops komt vaak een complexere administratie kijken onder andere door het grote aantal transacties. Wij hebben een aantal adviezen voor u op een rijtje gezet waarmee de administratie van uw webshop een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Ook benoemen we een aantal misverstanden in de boekhouding van webshops. Benieuwd? Lees dan snel verder.
Dropshipping en Belastingdienst: wat zijn de fiscale regels en waar moet ik op letten?

Dropshipping groeit in populariteit bij startende ondernemers. Dropshipping is een interessant businessmodel waarbij de fiscale regels die hiermee gepaard gaan van groot belang zijn. In dit artikel verhelderen we de btw-regelingen binnen de EU over dropshipping en geven we aantal tips en inzichten voor als u aan de slag wilt gaan met dropshipping.
Wat is vennootschapsbelasting (vpb) en wat kost het?

De vennootschapsbelasting, afgekort als vpb, is een belasting waar veel ondernemers in Nederland mee te maken krijgen. In dit artikel gaan we erop in wat de vennootschapsbelasting inhoudt, voor wie deze verplicht is en wanneer u aangifte vennootschapsbelasting moet doen.
Starting a company in the Netherlands: tips and info

The Netherlands is an attractive place for many foreign entrepreneurs to establish themselves as a company. Are you also considering starting a business in the Netherlands? We would love to help you. Read what to keep in mind when starting your own business in the Netherlands.
Dit zijn de 5 meest gemaakte fouten bij het overstappen van boekhouder

Wilt u snel en probleemloos overstappen van boekhouder? Dan is het belangrijk om een aantal zaken te letten zodat de overstap soepel verloopt. Lees in dit artikel wat de 5 meest gemaakte fouten zijn bij het overstappen van boekhouder en hoe u deze fouten kunt voorkomen.
Dit is het verschil tussen een samenstellingsverklaring en accountantsverklaring

De samenstellingsverklaring is één van de meest voorkomende verklaringen. Lees in deze blog wat een samenstellingsverklaring is, waarom u deze nodig heeft en waarin deze verschilt van een accountantsverklaring.