Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.Jaarverantwoording Zorg 2020 deadline is uitgesteld

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft besloten dat de (jeugd)zorginstellingen de Jaarverantwoording Zorg later mogen indienen. Lees verder om erachter te komen voor wie het indienen van de Jaarverantwoording Zorg verplicht is en wat deze precies inhoudt.
Een financieel plan maken voor starters, why and how?

Bent u van plan om een bedrijf op te richten en wilt u graag weten of uw ondernemingsplan financieel haalbaar is? Dan is het belangrijk om een financieel plan op te stellen. In dit artikel bespreken we wat een financieel plan is, waarom een financieel plan zo belangrijk is, waar deze uit bestaat én hoe u deze opstelt.
Een concurrentieanalyse maken voor uw ondernemingsplan? Dat doet u zo

Iedere (startende) ondernemer krijgt te maken met het opstellen van een concurrentieanalyse. Een concurrentieanalyse maakt deel uit van uw ondernemingsplan en geeft u inzicht waar uw USP’s liggen ten opzichte van de concurrentie. Lees meer over het belang van een goede concurrentieanalyse en hoe u deze opstelt.
Waarom zou ik de salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden of toch zelf doen? In dit artikel gaan we in op de voor- en nadelen van het uitbesteden van loonadministratie en bespreken we de meest recente wet- en regelwijzigingen.
Alles over inkomstenbelasting voor zzp’ers

Bent u een onderneming gestart als zzp’er of eenmanszaak? Dan moet u ieder jaar aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Lees hier over alles wat te maken heeft met inkomstenbelasting voor zzp’ers.
Wilt u een horecazaak starten? Volg dit stappenplan!

Misschien voelt het wat vreemd om een horecazaak tijdens de crisis te starten, maar ook de huidige periode biedt volop kansen voor nieuwe ondernemers. Wij helpen u graag op weg met verschillende tips en dit stappenplan.