Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.De belangrijkste boekhoudkundige termen

Met een juiste boekhouding kunt u financiële feiten vastleggen om een beter inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Bij boekhouden komen verschillende lastige boekhoudtermen kijken. We bespreken in dit artikel termen die allemaal te maken hebben met ‘boekhouden’.
Accountancy trends in 2021 om op te letten

Nieuwe technologie en automatisering veranderen de manier waarop bedrijven te werk gaan continu. Ook in de financiële sector en in de boekhoudsector zal een hoop veranderen. In dit artikel nemen we de belangrijkste trends voor accountancy in 2021 onder de loep.
Een goede accountant of boekhouder bezit deze competenties

Ondanks dat aanpassingsvermogen een belangrijke eigenschap is voor accountants en boekhouders, zijn er nog een aantal andere vaardigheden waaraan moet worden voldaan om relevant te blijven. In dit artikel bespreken we welke competenties u als financial nodig heeft om op topniveau te blijven presteren.
Clubhouse app - tips voor ondernemers

Clubhouse is een nieuwe netwerkapp die momenteel razend populair is in de Appstore. De Clubhouse app biedt veel kansen voor ondernemers, maar wat is Clubhouse precies? En wat kunt u er als ondernemer allemaal mee? Hoe krijg ik een waardevolle bio? Daar leest u meer over in dit artikel.
Hoe word je influencer? Ondernemen voor startende influencers

Tegenwoordig zijn er steeds meer ‘business influencers’; zij inspireren mensen over onderwerpen als ondernemen en financiën. Een influencer is eigenlijk tegelijkertijd een ondernemer. Dit betekent dat influencers ook te maken krijgen met urenadministratie, btw-aangifte doen, boekhouding en nog meer financiële zaken. In dit artikel gaan we in op het ondernemersleven van (startende) influencers.
Een holding bv oprichten: wat is het en wat zijn de voordelen?

Veel (toekomstige) ondernemers twijfelen of ze een holding bv moeten oprichten of weten nog niet zo goed wat een holding bv inhoudt. Een holdingstructuur biedt grote voordelen, niet alleen voor grote multinationals, maar ook voor kleinere ondernemingen. In dit artikel bespreken we wat een holdingstructuur precies is, waarom u een holding bv zou moeten overwegen en welke voordelen een holding bv heeft.