Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.Webshop starten? Dit zijn de gewijzigde btw-regels voor e-commerce

Veel webshopondernemers zijn nog niet bekend met de recent geïntroduceerde Europese btw-regels. Benieuwd wat er zoal gaat wijzigen voor uw onderneming? Wij geven u graag meer informatie in dit artikel.
Looking for a bookkeeper or accountant in Amsterdam?

We have experienced (English-speaking) bookkeepers and accountants available in and around Amsterdam. Read here how you can find a suitable bookkeeper or accountant in Amsterdam.
Stappenplan: hoe in 8 stappen uw financiële administratie weer op orde brengen

Veel ondernemers worstelen met hun financiële administratie. Bekijk dit stappenplan waarmee u de financiële administratie weer goed op orde kunt brengen.
Dit zijn de (niet-)aftrekbare kosten voor ondernemers

Het is niet altijd even duidelijk welke zakelijke kosten aftrekbaar zijn en welke niet. Er zijn de afgelopen jaren verschillende richtlijnen ontstaan over aftrekbare kosten voor ondernemers. Lees verder en kijk hoe u fiscaal voordeel kunt behalen.
Wat is een geconsolideerde jaarrekening en waarom heb ik deze nodig?

Er zijn een hoop ondernemingen die één of meerdere dochtermaatschappijen hebben. In dit geval is het een logische stap om de jaarrekeningen samen te voegen in een geconsolideerde jaarrekening.
De belangrijkste boekhoudkundige termen

Met een juiste boekhouding kunt u financiële feiten vastleggen om een beter inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Bij boekhouden komen verschillende lastige boekhoudtermen kijken. We bespreken in dit artikel termen die allemaal te maken hebben met ‘boekhouden’.