Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.Twijfelt u ook om ZZP’er te worden? Wij zetten de voor- en nadelen op een rijtje voor u!

Het aantal ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel) in ons land blijft stijgen. In de eerste helft van 2018 zijn er volgens een onderzoek van de kamer van koophandel 85.021 eenmanszaken opgestart. De vraag blijft echter, is dit ook interessant voor u?
Auto leasen als ondernemer? Hoe zit dit precies?

Als ondernemer zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot het bezitten van een auto. Maar wat is nou voordeliger? Kopen, zakelijk leasen of privé leasen? In dit artikel leest u dit en meer.
Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van een BV?

U gaat een besloten vennootschap (BV) oprichten of switcht van een goedlopende eenmanszaak naar een BV. In dit artikel schetsen we een stappenplan inclusief kostenberekening over het oprichten van een BV.
Overstappen naar een nieuwe boekhouder of accountant?

Het overstappen naar een nieuwe boekhouder of accountant kan snel, veilig en deskundig. In dit artikel leggen we stap voor stap uit welke stappen er allemaal plaatsvinden en waar u als ondernemer rekening mee dient te houden voor en tijdens de overstap.
Administratie en belastingaangifte: hoe pak ik dit als ZZP'er het beste aan?

Belastingaangifte, inkomstenbelasting en omzetbelasting. Elke ondernemer kent het wel. Ontkomen doet u er als ZZP’er niet aan, maar u kunt het wel zo slim mogelijk aanpakken. Wat zijn de belastingregels voor een zzp'er en hoe pakt u dit aan? Hoe u dit het beste kunt aanpakken als ZZP'er leest u in deze blog!