Blog

Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks tegen financiële vraagstukken aanloopt die de boel vertragen. Blijf via onze blogs op de hoogte van belangrijke onderwerpen, wijzigingen en trends in de financiële sector. We plaatsen regelmatig nieuwe berichten over van alles wat te maken heeft met accountancy, boekhouding en het ondernemersleven.Hoe krijg ik meer leads voor mijn administratiekantoor?

Als accountant of boekhouder bent u het liefst bezig met uw vak. Het grote belang van marketing voor uw administratiekantoor wordt vaak onderschat. In dit artikel geven we de belangrijkste (marketing)tips voor administratiekantoren om meer leads te genereren.
Alles over belastingaangiftes voor (startende) ondernemers

Als ondernemer ontkomt u er niet aan om belastingaangifte te doen. Hoe werkt dit, wanneer moet ik belastingaangifte doen en hoe krijg ik eventueel uitstel om belastingaangifte te doen? Op die vragen geven we een antwoord in dit artikel.
Jaarrekening maken, hoe doe ik dat als zzp'er?

Wilt u als zzp'er of eenmanszaak een jaarrekening opstellen, maar weet u niet waar u moet beginnen? In dit artikel gaan we in op wat een jaarrekening is, hoe u een jaarrekening kunt lezen en hoe u deze maakt.
10 tips voor duurzaam ondernemen voor starters

Kunt u als zzp’er of starter ook duurzaam ondernemen? En waar moet u dan aan denken? Lees verder om erachter te komen wat duurzaam ondernemen betekent en waarom u duurzaam ondernemen (als starter) moet overwegen.
Boekhouding zelf digitaal doen voor uw eenmanszaak?

Wilt u zelf boekhouden voor uw eenmanszaak of dit toch liever uitbesteden? In dit artikel bespreken we met welke werkzaamheden u te maken krijgt als u zelf gaat boekhouden en gaan we in op de voor- en nadelen van digitaal boekhouden.
Goede boekhouder in de buurt vinden? Bekijk onze tips!

Zonder een accurate boekhouding wordt uw bedrijf een rommeltje. Een goede boekhouder is dus erg belangrijk. Maar hoe kiest u een boekhouder die bij u past? Ontdek hier waar u op moet letten.